Rólunk

Környezet- és egészségtudatosság

A Prémium Vegán családi vállalkozás.


Természetes összetevőkből álló, egészséges, növényi alapú felvágottakat és pástétomokat kínálunk, amelyek amellett, hogy finomak, nem tartalmaznak sem mesterséges adalékanyagokat, sem tartósítószereket. Termékeinket nemcsak vegánoknak és vegetáriánusoknak ajánljuk, hanem mindazoknak, akik számára fontos egészségük megőrzése vagy helyreállítása.

Cégünk működésének minden elemét áthatja a környezet- és egészségtudatosság, valamint az állatok szeretete.

Beszállítóinkat is ezen elvek alapján választjuk ki és folyamatosan ellenőrizzük. Célunk az, hogy olyan finomságok kerüljenek fogyasztóink asztalára, amelyek a tudatos vásárlók minden igényét kielégítik.

A növényi alapú táplálkozást választók nálunk igényes, GMO- és teljesen színezékmentes szendvicsfeltéteket és felvágottakat találnak. Kizárólag olyan minősített gyártóktól vásárolunk, ahol állati eredetű termékeket nem dolgoznak fel és nem használnak.

Termékeinket környezetbarát csomagolásban és minimális ökológiai lábnyomot hagyó logisztikai megoldásokkal magunk szállítjuk. Hiszünk abban, hogy egy kis vállalkozás is hozzá tud járulni bolygónk fenntartható fejlődéséhez.

Prémium Vegán nem csak vegánoknak!

Kövessen minket közösségi oldalainkon is!